OM JYTTE DEMUTH

I hjertet af Hellerup

Efter ca. 10 år i udkanten af Hellerup, er vi nu tilbage til hjertet af byen, nemlig til Strandvejen 203. Vi er meget glade for vores lokaler, det tidlgere har huset bl.a. et apotek, og vi glæder os utrolig meget til, at kunne byde alle vore kunder velkommen i smukke og stemningsfulde lokaler.

At butikken så ligger med virkelig gode parkeringsmuligheder lige uden for døren, gør livet lettere for dem det hele handler om - vore kunder.
Er der ingen ledige pladser foran butikken, er der mange pladser bag de to Sticks’n Sushi pavilloner.


Service
Vi vil gerne give dig den bedste service, når du skal have indrettet dit hjem. Derfor forsøger vi hele tiden at udvikle os, at være ydmyge over den store opgave det er, at skulle indrette private hjem.

Møbelgarantien
Vores produkter er omfattet af Møbelgarantien, der bl.a. udvider Købelovens reklamationsfrist til 2,5 år. Du kan læse mere på: www.moebler.dk.


Levering
Vi har egne chauffører ansat til at levere møbler. Det sikrer effektiv og skånsom transport af dine varer. På disse sider, vil du løbende kunne læse om nye tiltag, der gerne skal bidrage til, at vi kan yde den bedste service hos Jytte Demuth Boligindretning.